Tuesday, 24 January 2012



INDAHNYA ISNIN~


Assalamualaikum..

ehem3..tak sangka cepat betul masa berlalu.. esok dah nak kene balik machangster dahhh.. kenapa ye.. hari ni rasa laen je..

pagi2 lagi bila aku celik je aku ase sdeh skettt.. sbb hari ni hari last aku kat rumah ni.. *ceyt..! gaya macam dah tak balik langsung.. bangun2 je mak ngn ika tengah mkn nasi lemak.. tk dapat nk join.. *pdn muka.. bgun lmbt sapa suruh.. lepas tu lepak tgok tb.. sampai tgh hari..

mood : sedih + bosan sket

tengah hari tu aku ngn ika dok memerap dlm bilik.. studi madi ecomal skeett.. knonlah.. padahal dok sebok menjeling ika download2 theme.. haha..makan eskrem ngn budak2.. ala eskrem y hijau2 *bukan adudu ye ad vanilla dlmnye tuu.. haa.. jenguk dapur jap tgok mak nak masak spageti melayu dia tu.. seronoknya~ *2 kali makan..

mood : baru rasa ada life skeeett... *poyo

petang tu aku di kejutkan dengan bau muffin mak.. sedap hingga menjilat jari..! letak2 kat tray abes.. kuat mkn btol budak2 ni... haaiihh.. aku tolong jugak.. *tolong mkn je la tp.. hehe.. pastu berkumpul ramai2 tgok gemersik kalbu.. tk penah2 pun aku tgok cter ni sbnrnye.. seronok tgok mak ngn budak2 ni beriya menghayati cerita.. haha.. aku yg tk phm ni angguk2 je bila mereka2 ni bg komen mengalahkan penganalisis dan pengkritik filem profesional..

yg kelakar nye.. abby tiba2 muncul tny pasal apa itu auto & apa itu manual.. puas mak terang kan tp dia tk gk paham2.. contoh soalan.. 'mcm mana kete auto bergerak?' habes tu org tk pyh gerakkan kereta tu lah kalo auto?'.. mcm2..

aku yg time tu duduk dpn abby trus pndg ika ngn mira sambil buat gerak mulut.. ' sibuk je nak tw..' haha.. jht btol aku padahal bgus ap bertanya.. sorry b.. hehe

muffin mak yg lazat..
mood : ceria

dan sampai gak malam.. sempat aku maen kejar2 ngn mira sebelum mandi.. tk dk keje budak tu.. suka sgt carik pasal.. ada ke pastu dia nak tutup lampu bilik air time aku mandi.. idea lapuk lahh.. *tapi cuak gak.. aku menjerit pggil mak suruh tgok mira.. mak just sengih je.. malas nak layan agaknya.. haha..

text2 ngn ju sket.. tak lama pastu ayh balik.. bawak satayyy...! yeay..! tapi kesian dila cz dia dh tido..keh3..
naseb baik ayh tak perasan yg aku rembat baju tshirt dia.. haha.. ye lahh.. aku balik sehelai sepinggang je whatt..

makan2 sambil buat PERT.. pastu abby dtg.. katanya..

abby : mak.. mak tw tak buat muka masam tu memerlukan tenaga yg banyak?
mak : .......... 

mak tk dk respon.. mls lyn letteww..
klaka lah..

dan skrg aku tgh borak ngn ika pasal kem..aku kn berpengalaman.. saje aku takut2 kan dia ni.. hahaha...! pdn muka..

mood : happy + sedih balik sbb dh nak balik

hhmmm..tu aje lah nampaknye.. saja aku nak nyemak2 kan blog sendiri.. haha..^^

aku kata : indahnya sungguh di hari raya~ *ceyt.. tk pyh nak tggu raya pun kalau nak indah..

















No comments:

Post a Comment